Temptation Island Joshua en Megan

Oops! Deze foto’s bewijzen dat Megan en Joshua toch níét aan het daten zijn

Vorige week waren Megan en Joshua uit Temptation Island vollop in het nieuws met de rumours dat ze aan het daten waren. Niks bleek minder waar, nadat Megan zoenend werd gespot met een andere jongen…

Happy new year!

Vanwege het coronavirus mag je in België één ‘knuffelcontact’ hebben om toch nog een beetje te kunnen knuffelen in deze tijd. Zo te zien is Joshua dat voor Megan en andersom. Megan postte namelijk een selfie waarop ze wel heel close te zien is met de verleider tijdens oud en nieuw. ‘Happy new year’ staat er in de caption, mét een hartje erbij.

Of de twee echt een relatie hebben willen ze niet zeggen. Joshua liet aan Het Laatste Nieuws weten er liever geen label op te plakken. ‘Megan en ik zijn nog allebei jong en voor nu is het gewoon leuk.’

En er geen label op willen plakken was maar goed ook, want op de foto’s, die geplaatst zijn door Teamtempa op Instagram, zien we dat Megan met andere jongen zoent. En de foto van Megan en Joshua? Die is is some ~ mysterious ~ way verdwenen van Instagram.
 

Check ook: Daisy vertelt hoe het nu echt zit tussen haar en Gregory uit Temptation Island: Love or Leave

Deelname Temptation Island

Na de opnames van de reality show waren Megan en Joshua heel even samen, maar als snel bleek dat Joshua toch niet zat te wachten op een relatie. Daarna is Megan nog even samen geweest met zijn beste vriend, maar ook die relatie liep stuk.

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Instagram @desaevermegan__

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen