Love Island

Love Islander Imen woedend om bedrog

Vlak voor de finale leek alles in orde en waren alle koppels bekend, tot Remco een huge secret achter bleek te houden voor zowel ons, als Imen. Imen is dan ook woedend.

Confrontatie

In de trailer van de laatste aflevering was al te zien dat alle koppels naar de vuurkorf werden geroepen door Holly en Viktor, omdat ze shocking news hadden. ‘In Love Island staat alles in het teken van ware liefde, ‘begint Holly‘Wie niet op zoek is naar liefde, heeft hier niets te zoeken.’

Na de uitspraak van Holly richtte Viktor zich tot Remco en zei het volgende tegen hem: ‘Remco, de afgelopen dagen deden nogal wat berichten op social media de ronde dat jij je hart al zou hebben verloren aan iemand in NederlandZou je dat kunnen uitleggen aan ons?’

Check ook: Dít Love Island-koppel is niet langer bij elkaar

Remco heeft een vriendin in Nederland

Remco begon vervolgens een beetje ongemakkelijk heen en weer te schuiven op de bank terwijl alle mede-Islanders hem heel verbaasd aanstaarden. Na een lange stilte bevestigde hij dat hij een relatie heeft in Nederland waar niemand iets vanaf wist. 

Woedend

Imen en Remco waren beiden te gast in Love Check – up om alles te vertellen over hun vertrek uit de villa, maar nadat Remco beweerde dat Imen al lang af wist van zijn vriendin in Nederland, werd Imen woedend.

De twee zijn tijdens Love Check- up de hele tijd in discussie en Remco beweert dat hij Imen meerdere keren heeft verteld dat hun liefde alleen in de villa zou blijven. ‘Ik snap dat jij nu alles probeert recht te praten, ik snap het en ik wil je echt graag helpen, maar je moet wel eerlijk zijn’, zegt Imen. Remco blijft volhouden dan Imen wist dat alles nep was én dat ze wist dat hij haar hart zou gaan breken.

Wil je het hele interview met Remco en Imen zien? Check dan nu Love Check- up op Videoland!

LEES OOK:

Bron: RTL Boulevard |Beeld: RTL

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen