Untitled Collage (40)

Max Ehrich heeft een liedje gemaakt over zijn ex-lover Demi Lovato

Er komt geen einde aan het liefdesdrama tussen Demi Lovato en haar ex-lover Max Ehrich. Het lijkt er zelfs op dat Max de zangeres terug wilt… Hij heeft namelijk een song geschreven over Demi.

Max Ehrich

Rumour has it dat Max Ehrich een nummer uitbrengt over zijn ex-verloofde Demi Lovato, inclusief videoclip! Eerder deze maand werd Max huilend gefotografeerd door paparazzi op het strand waar hij Demi ten huwelijk vroeg.

Check ook: Is Chris Brown de nieuwe lover van Adele?

Break up song

Max en Demi begonnen begin dit jaar met daten en zaten zelfs samen een tijdje in quarantaine. Ondanks dat de liefde nog erg pril was, vroeg hij Demi ten huwelijk. Sadly verbrak Demi Lovato na een paar weken al de verloving. Volgens TMZ gaat het nummer die Max Ehrich heeft geschreven over de avond waarop hij Demi ontmoette en doodsbang was om verliefd te worden op haar en heeft hij de song opgenomen tijdens quarantaine in het huis van Demi. De break-up heeft ervoor gezorgd dat Max niet wil wachten tot de release van zijn album om het nummer uit te brengen, maar ASAP. Zal dit een poging zijn om het hart van Demi opnieuw te veroveren…?

Check ook: Weekly New Music Update: nieuwe muziek van Justin Bieber, Demi Lovato & more!

LEES OOK:

Bron: GIRLZ | Beeld: ANP, SplashNews.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen