Netflix met vraagteken

Met déze tool kun je zien hoeveel Netflix je hebt gekeken in 2020

Na een jaar vol thuiszitten en bankhangen, hebben we misschien wel meer tijd doorgebracht op Netflix dan any ander jaar. Benieuwd hoeveel tijd jij in 2020 kwijt bent geweest aan het kijken van je favoriete films en series? Zo kom je erachter!

Netflix Wrapped

Je hebt dit jaar vast de Spotify Wrapped voorbij zien komen, een jaarlijks overzicht van al jouw favoriete nummers, albums en hoelang jij dat jaar naar muziek hebt geluisterd. De Spotify Wrapped is voor velen een big deal, maar hoe zit dat met Netflix?

Check ook: Deze films en series komen in januari op Netflix

Dat vroeg de Canadese Niko Draca zich ook af en maakte zijn eigen ‘Netflix Wrapped’, waarin hij precies kon zien waar hij in 2020 het meeste naar had gekeken en voor hoelang. Hij deelde het interesting resultaat op TikTok!

https://www.tiktok.com/@nikodraca/video/6903568627354651905?referer_url=https%3A%2F%2Fwww.girlscene.nl%2F&referer_video_id=6903568627354651905

Check ook: Netflix brengt een nieuwe functie uit voor besluiteloze gebruikers

Jouw eigen Netflix Wrapped

We horen je nu denken: dit wil ik ook! Well lucky for us, is Niko zo vrij geweest om er een Google Chrome-extensie van te maken. Zo kan ook jij zien hoeveel uur je dit jaar aan Netflix hebt besteed. Samen met je favo genre, op welke dag van de week je het meeste keek en hoeveel uur je per maand naar Netflix hebt gekeken.

Here’s what you need to do:

Als eerst moet je de Netflix Wrapped-extensie downloaden in de Chrome Web Store. Daarna kun je de extensie toevoegen aan je browser. (Wel in Google Chrome, anders werkt het niet.) Vervolgens open je Netflix en Netflix Wrapped at the same time en klik je op start en dat is het! Hoe schokkend is jouw Netflix Wrapped? Deel ‘m met ons via Instagram @cosmogirl_nl!

Bron: Girlsscene | Beeld: Getty Images

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen