Mila Kunis

Mila Kunis speelt de hoofdrol in de Netflix boekverfilming van deze spannende bestseller

Mila Kunis kennen we onder andere van That 70’s Show, Friends with Benefits en Bad Moms, maar nu kan Mila nóg een toffe titel aan haar CV toevoegen. Ze gaat namelijk de hoofdrol spelen in de Netflix-film Luckiest Girl Alive!

Mila Kunis in Luckiest Girl Alive

Luckiest Girl Alive gaat een verfilming zijn van het gelijknamige boek van Jessica Knoll, een serieroman die in 2015 een New York Times-bestseller was! Het verhaal gaat over Ani FaNelli, een New Yorker die alles lijkt te hebben. Everything is fine, want Ani werkt bij een glossy, heeft een kledingkast vol met de nieuwste trends en staat op het punt het huwelijksbootje in te stappen. Sounds lovely, right? Maar Ani heeft een geheim en dat dreigt de boel flink op zijn kop te zetten…

Jessica Knoll zal zelf executive producer van de film zijn en Mike Barker, die ook titels heeft gedaan als The Handmaid’s Tale en Fargo zal de boel regisseren.

Check ook: To All The Boys krijgt een vervolg!

Release

Wanneer de release van de film is, is nog niet bekend. Wat we wél weten is dat Netflix de rechten in handen heeft en de film dus op dit platform te zien zal zijn. Wanneer dat precies is, moeten we helaas dus nog even afwachten.

Gelukkig kan je in the meantime natuurlijk gewoon het superspannende boek alvast lezen. De Nederlandse versie scoor je hieronder!

Check ook: Deze films en series zijn vanaf vandaag te zien op het nieuwe platform van Disney+

Bron: E! Online | Beeld: ANP, George Frey

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen