Millie Bobby Brown

Millie Bobby Brown barst in huilen uit op video

De 16-jarige actrice Millie Bobby Brown postte maandag een video in haar Insta Story waarin ze in huilen uitbarstte terwijl ze een nare ervaring met een fan beschrijft.

Video van fan

Toen Millie aan het shoppen was met haar moeder, kwam er een meisje naar haar toe. Ze vroeg aan Millie of ze een filmpje van haar mocht maken, waarop Millie antwoordde dat ze dit niet wilde. ‘Waarom zou iemand willen dat er een video van zichzelf wordt gemaakt? Van mij? Het is niet alsof we er allebei opstaan, alleen ik.’ Ze had geen slecht gevoel over het afwijzen, omdat ze zoiets niet hoeft te rechtvaardigen. ‘Als ik niet wil dat iemand een filmpje van mij maakt, dan moet dat kunnen.’

Je zou denken dat het daarbij blijft, right? You thought wrong. Toen Millie aan het afrekenen was, liep het meisje langs haar en begon Millie alsnóg te filmen. Toen Millie weer reageerde dat ze dit niet wilde, vroeg het meisje waarom ze geen video mocht maken van ‘a human being’. ‘Dat mag niet omdat ik “nee” tegen je heb gezegd’, reageerde Millie.

Check ook waarom Millie Bobbie Brown bijna wilde stoppen met acteren!

Respect

In de video kun je duidelijk zien dat Millie Bobby Brown overstuur raakt. Ze vertelt dat ze het erg vindt dat mensen haar grenzen proberen te overschrijden. ‘Ik probeer nog steeds te leren om met alles om te gaan en it’s still overwhelming. Ik wil best een foto met je maken, maar als je de grens overschrijdt en daar een discussie over start, waar is dan mijn recht om nee te zeggen?’ Millie hoopt dat mensen wat meer respect kunnen hebben. ‘Het maakt niet uit wie ze zijn en wat ze doen, je moet gewoon respect voor elkaar hebben.’

TikTok

Millie Bobby Brown heeft eerder deze week haar account op TikTok verwijderd. Er wordt gedacht dat ze dit heeft gedaan door alle haat op de app, maar nobody knows for sure. Millie is niet de enige, want TikTok-ster Charli D’Amelio wilde door alle haat die ze kreeg ook bijna stoppen met social media.

Bron: Seventeen | Beeld: ANP – David Swanson

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen