Nikkietutorials (1)

Moeder van NikkieTutorials deelt update over dochter na overval

De moeder van Nikkie de Jager (aka NikkieTutorials) heeft op Instagram een post gedeeld waarin ze een update geeft over hoe Nikkie eraan toe is na de heftige woningoverval van afgelopen weekend.

Overval NikkieTutorials

Nikkie en haar verloofde Dylan werden afgelopen zaterdag op klaarlichte dag overvallen in hun eigen huis. Op Instagram deelde Nikkie’s moeder een foto van haar en Nikkie met eronder:

Lieve allemaal, hier even een update van ons. Vanuit een geweldige leuke verjaardag zijn wij in een complete nachtmerrie beland!!! Het is verschrikkelijk heftig wat er is gebeurd, dat is niet te beschrijven. Fysiek zijn ze oké maar mentaal zeker niet. We hebben gisteren al professionele hulp gehad, en dat was fijn! We zijn zoveel mogelijk bij ze en proberen ze waar dan ook te ondersteunen bij wat er ook allemaal geregeld moet worden. Ik ben zo verschrikkelijk trots op allebei hoe ze zich hier door heen slaan!! Het komt goed maar kost heel veel tijd….
Iedereen super bedankt voor alle lieve berichtjes en medeleven, dat is heel fijn!!!’

Helaas heeft de oproep van de politie aan mensen die iets gezien hebben rond de overval nog niets opgeleverd. Ook zijn er nog geen nieuwe tips binnengekomen.

LEES OOK:

Bron: RTLBoulevard | Beeld: Instagram @saskiaspee

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen