Wiskunde

Moeite met je wiskunde huiswerk? Deze nieuwe functie van Google is de perfecte hulp

Zit jij ook soms uit ellende te staren naar die wiskunde sommen omdat je er weer eens he-le-maal niets van snapt? No worries, Google komt je een handje helpen! (En nee, je krijgt niet alle zomaar alle antwoorden voorgeschoteld).

Google Lens

Misschien maak je er al vaker gebruik van op je telefoon: Google Lens. Met deze tool verandert je mobiel in een zoekmachine en krijg je ontelbaar veel mogelijkheden om inzicht te krijgen in de wereld om je heen. Richt je camera op een gebouw, menukaart of ander object en de app vertelt wat het is.

Zie je bijvoorbeeld een leuk paar schoenen of een goed boek? Google Lens kan je direct vertellen waar je het (of een vergelijkbaar item) kunt kopen. Ook kun je woorden vertalen door ze te scannen met je camera en kun je afspraken in je agenda toevoegen vanaf een poster. The possibilities are endless!

Heb je deze grappige Snapchat filter al gezien?

Google Lens helpt je rekenen

But guess what, de camera van je telefoon kan je binnenkort ook helpen met het oplossen van lastige sommen en formules! Het enige wat je hoeft te doen is Google Lens te selecteren in de camera app en je camera op de som te richten. Google zal je daarentegen niet gelijk het antwoord geven, maar je juist helpen met welke stappen je de som kunt oplossen, waardoor jij er weer van leert!

Google Lens nog niet op je telefoon? Alle Android gebruikers kunnen de de Google Lens app downloaden en alle iOS gebruikers kunnen de Google app downloaden, waar de Google Lens in zit verwerkt.

Succes met rekenen!

Lens Math

LEES OOK:

Beeld: Gettyimages

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen