Monicakajanp

Monica Geuze en Kaj Gorgels gaan een nieuwe versie van Temptation Island presenteren!

Monica Geuze en Kaj Gorgels worden de presentatoren van Temptation Island: Love or Leave, een nieuwe spin-off van de RTL-realityserie. Het duo is momenteel al in Italië voor de opnames van het programma.

Temptation Island

Vanwege het coronavirus zou er eigenlijk dit jaar geen nieuw seizoen van Temptation Island komen, maar gelukkig kunnen we ons hart ophalen en komt er alsnog een nieuw seizoen in 2020 uit.

De insteek van dit seizoen, dat ‘Temptation Island: Love or Leave‘ gaat heten, zal – dankzij het succes van Temptation Island USA – dit keer wel anders worden. Wat niet veranderd is, is dat er vier koppels van elkaar worden gescheiden op een prachtig resort vol vrijgezellen mannen en vrouwen, maar in plaats van nu de verleiding te weerstaan, mogen ze de verleiding juist aangaan. De koppels krijgen de vrijheid om te daten en een connectie aan te gaan met singles die op zoek zijn naar de liefde. Samen met de vrijgezellen gaan ze op zoek naar antwoorden op vragen die ze hebben over hun eigen relatie.

In deze versie zullen we dan ook geen verleiders zien die erop uit zijn om een relatie te verpesten, maar juist singles die op zoek zijn naar een serieuze relatie. Tijdens de dates krijgen de singles en partners de kans om een diepere connectie aan te gaan, met maar één doel: antwoord krijgen op hun brandende relatievragen en om te groeien als persoon, zodat ze een beter mens voor hun partner kunnen zijn.

En Monica Geuze en BFF Kaj Gorgels mogen dit nieuwe seizoen gaan presenteren!

Droom die uitkomt

‘Het is een droom die uitkomt’, vertelt Monica. ‘En het is natuurlijk extra leuk dat je zoiets met je beste vriend mag doen’. Ook Kaj is superblij. ‘Nog voordat ik Temptation Island VIPS ging presenteren, zeiden we al van we moeten een keer samen Temptation presenteren. En nu komt dat uit’

Het nieuwe programma wordt dit keer gefilmd in Italië, in plaats van in Thailand zoals de normale versie. ‘Ik vind Italië eigenlijk een veel romantischere vibe hebben, ik heb er enorm veel zin in.’ zegt Monica. Ook zegt Kaj: ‘Er is een hele nieuwe rol voor de singles. In de vorige Temptation Island-versies waren het de verleiders die een relatie moesten proberen uit elkaar te drijven; nu zijn het singles die zelf ook op zoek zijn naar een serieuze relatie.’

Deze nieuwe versie van Temptation Island is vanaf november te zien op Videoland. Er zijn in totaal 13 afleveringen, ga jij kijken?

LEES OOK:

Bron: RTL Boulevard | Beeld: ANP

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen