MTV cribs

MTV Cribs is terug en deze celebs doen mee!

‘Hey MTV, Welcome to my crib.’ Klinkt deze zin jou ook nog bekend in de oren? Dan was je vroeger waarschijnlijk groot fan van het programma MTV Cribs . Well guess what, dit programma komt eindelijk weer terug!

MTV Cribs

Het programma werd in het jaar 2000 (feel old yet?) voor het eerst uitgezonden en heeft uiteindelijk dertien seizoenen gehad. In MTV Cribs kreeg je een kijkje in het huis van bekende celebs. Van gevulde ijskast en enorme tuin met zwembad, tot slaapkamer *where the magic happens*. Ondanks het succes, kreeg de serie ook veel kritiek omdat veel dingen nep bleken te zijn. Zo huurden celebs auto’s of zelfs hele huizen, voor die extra wow-factor in hun aflevering.

Op MTV kun je nu ook genieten van thuisconcerten van Miley Cyrus. Check de details hier!

Celebs

Nu is het programma weer back en zijn er inmiddels al een aantal celebs bekend gemaakt die meedoen! En dit keer wordt er (hopelijk) niet stiekem vals gespeeld. In het nieuwe seizoen gaan we onder andere op bezoek bij YouTube-ster Jojo Siwa, Caitlyn Jenner, Don Diablo (die Nederlands is!) en Glee-acteur Kevin McHale.

Volgens MTV is dit the right moment om het programma terug te brengen. ‘Nu we dit jaar veel meer tijd thuis doorbrengen, is onze fascinatie gegroeid voor waar en hoe anderen leven.’ Wij kunnen niet wachten om alle paleisjes te zien!

De nieuwe afleveringen zijn vanaf nu te zien.

Nikkie van Nikkietutorials krijgt een eigen televisie show

LEES OOK:

Bron: Telegraaf | Beeld: Canva

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen