Netflix (3)

Netflix cancelt nieuwe seizoenen van ‘The Society’ en ‘I Am Not Okay With This’

Netflix heeft officieel aangekondigd dat er geen tweede seizoen aankomt van The Society en Am Not Okay With This, and we are definitely not okay with this.

Geen tweede seizoen

In een (hele teleurstellende) onverwachte twist, komt The Society niet terug voor een tweede seizoen, ondanks dat de serie laatst nog werd vernieuwd voor een nieuw seizoen. Ondertussen waren fans van I Am Not Okay With This al tijden aan het wachten op nieuws over de show, en volgens Deadline waren de scripts zelfs al geschreven en waren de series bezig met een terugkeer.

COVID-19

‘We hebben de lastige beslissing gemaakt om niet verder te gaan met de tweede seizoenen van The Society en I Am Not Okay With This‘, zei Netflix in een statement tegen Deadline. ‘We zijn teleurgesteld om deze beslissingen te moeten maken door de omstandigheden door COVID, en we zijn de creators erg dankbaar.’

Deadline laat ook weten dat door de grote cast van The Society en hun schema’s, het moeilijk was om te weten of ze wel of niet een tweede seizoen konden filmen, nadat het telkens vooruit werd geschoven door de coronacrisis.

Cliffhangers

Het nieuws valt voor de fans nog zwaarder aangezien beide shows eindigden in megagrote cliffhangers.

The Society, wat gaat over een groep tieners die wakker worden in een alternatieve versie van hun stad, zou in seizoen twee waarschijnlijk meer vertellen over waar ze zich precies vinden en waar hun ouders zijn.

I Am Not Okay With This volgt een tiener terwijl ze haar seksualiteit en haar geheime krachten (ze kan met haar mind dingen laten bewegen en mensen vermoorden) ontdekt. Ook het einde van dit seizoen liet kijkers met veel vragen achter over een mysterieus personage die niet onthuld werd, maar waarschijnlijk een grote rol zou spelen in seizoen twee.

De coronacrisis heeft een grote invloed op Hollywood-producties. Zo moest ook Riverdale stoppen met filmen, maar is de productie laatst weer opgepakt.

LEES OOK:

Bron: Seventeen | Beeld: Netflix

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen