Untitled Collage 16

Netflix heeft de streamingrechten van deze ‘geheime’ film met Zendaya gekocht

Ondanks corona, hebben John David Washington en Zendaya deze zomer in het geheim een film kunnen opnemen en Netflix heeft na een flinke biedingsstrijd nu de streamingrechten ervan gekocht!

Geheime productie

Het idee voor de nieuwe film kwam tijdens een telefoongesprek tussen Zendaya en Sam Levinson, die ook de maker is van de HBO-serie Euphoria, waar Zendaya in speelt. Door corona lagen de opnames van het tweede seizoen van de serie stil, en daarom brainstormden de twee over een project dat ze wél zouden kunnen maken.

Dat werd Malcolm & Marie, een film die eind juni in het geheim in productie is gegaan met een klein team, waardoor er goed rekening kon worden gehouden met alle coronamaatregelen in Californië. De makers hebben er dan ook bewust voor gekozen om bijna niemand van de productie op de hoogte stellen.

Malcolm & Marie

Malcolm & Marie gaat over een stel dat terugkomt van een filmpremìère en in gesprek raakt over hun eerdere relaties. Dat loopt uit in een discussie die hun relatie op het spel zet. Voor zover we weten zijn alleen John David Washington en Zendaya in de film te zien, de rest van de cast is nog niet bekend.

Zendaya deelde eerder al steamy beelden van haar nieuwe film

Biedingsstrijd

Volgens Deadline was Netflix niet de enige met interesse in de film. Ook HBO, Amazon, MGM en Apple hadden serieuze interesse. Netflix legde daarentegen met 30 miljoen (!) dollar het hoogste bedrag neer.

Wanneer Malcolm & Marie precies verschijnt op Netflix, is nog niet duidelijk.

LEES OOK:

Bron: RTL Boulevard |Beeld: ANP

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen