Sabrina

Netflix stopt met ‘Chilling Adventures of Sabrina’

Slecht nieuws voor fans van de Netflix-serie Chilling Adventures Of Sabrina : de streamingdienst heeft namelijk aangekondigd dat het komende vierde seizoen ook gelijk het laatste zal zijn.

Laatste seizoen

Er komt nog één seizoen van Chilling Adventures of Sabrina en dan is het klaar met de serie. Het nieuwe vierde seizoen, zal gelijk het laatste zijn. Wel kunnen we in dit laatste seizoen nog een heleboel spanning en sensatie verwachten: ‘In de acht aflevering van de vierde reeks strijken de Eldritch Terrors neer in Greendale’, zegt Netflix erover. Helaas zullen we erna dus afscheid moeten nemen van Sabrina Spellman en haar friends.

Wanneer het vierde seizoen precies op Netflix verschijnt, is nog niet bekend. In de tussentijd kun je deze films en series checken die deze maand worden toegevoegd aan Netflix.

Chilling Adventures of Sabrina

Voor iedereen die de serie niet kent, even een korte recap:

Chilling Adventures of Sabrina is de remake van classic sitcom Sabrina the Teenage Witch (die 90s kids zich vast nog wel kunnen herinneren), maar dan in een nieuw, en vooral scarier jasje gestoken. In Chilling Adventures worstelt Sabrina namelijk net een beetje extra met haar dual nature: half heks, half sterveling. En alsof dat nog niet lastig genoeg is, krijgt ze ook nog eens te maken met kwade krachten die haar, haar familie en eigenlijk de hele menselijke wereld bedreigen.

LEES OOK:

Bron: RTLBoulevard

Beeld: ANP

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen