Netflix

Netflix komt met nieuwe functie voor besluiteloze gebruikers

Ben jij ook soms eindeloos aan het scrollen op Netflix omdat je niet weet wat je wil kijken? Dan is deze nieuwe functie van Netflix echt iets voor jou! De nieuwe shuffleknop kiest een film of serie voor je uit, zodat jijzelf niet meer hoeft te kiezen.

Netflix


Met de nieuwe knop kiest Netflix zelf een aflevering of film voor de gebruiker uit. Volgens Netflix moet deze nieuwe functie gebruikers helpen om snel een video of serie te vinden die ze waarschijnlijk leuk vinden, zonder eerst (heel lang) te hoeven zoeken.

Wat Netflix uitkiest is namelijk gebaseerd op wat jij eerder hebt gekeken. Er wordt een serie of film uitgekozen die op de kijklijst van de gebruiker staat of iets wat lijkt op wat de gebruiker eerder keek en leuk vond. De shufflefunctie kan ook de volgende aflevering starten van een serie die de gebruiker al volgde.

Wil je liever eerst opgeven waar je precies zin in hebt, zoals in romantiek, comedy, of een tearjerker? Dan kun je ook Netflix Roulette gebruiken!

Check ook: Deze populaire Netflix-serie krijgt een derde seizoen

Shuffleknop

Netflix testte eerst de shuffleknop wereldwijd onder een aantal gebruikers uit, die de knop op het profieloverzicht onder hun naam konden vinden. De streamingdienst liet deze week bij de bekendmaking van de kwartaalcijfers weten dat de shuffle-kop in de eerste helft van 2021 beschikbaar is. Hoe de knop er precies uit gaat zien en gaat heten, is nog niet bekend.

Deze nieuwe seizoenen van je favo Netflix-series kan je in 2021 verwachten

Bron: NU.nl | Beeld: Unsplash

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen