Joshua Bassett En Olivia Rodrigo

Nieuw duet gereleased van Olivia Rodrigo en Joshua Bassett

Door al het gedoe rondom Olivia Rodrigo’s song drivers license, die over Joshua Bassett zou gaan, zou je bijna vergeten dat de twee gewoon samen in High School Musical: The Musical: The Series spelen. En daarin hebben ze nu een nieuw duet!

Olivia Rodrigo en Joshua Bassett

In case you forgot: Olivia Rodrigo en Joshua Bassett spelen High School Musical: The Musical: The Series de personages Nini en Ricky, die een couple zijn in de series. Volgens fans zouden de twee ook IRL een stel zijn geweest en zou Olivia’s song drivers license dan ook over haar ex Joshua gaan.

Lees ook: Joshua Bassett reageert op Olivia Rodrigo’s nieuwe nummer ‘Deja Vu’

Nieuw duet

Disney+ deelde een duet uit het tweede seizoen van High School Musical: The Musical: The Series. Nini en Ricky zijn niet samen in de video, maar zingen naar elkaar via hun voicemails. How sweet!

Check ook: Matt Cornett en Sofia Wylie over High School Musical: The Musical – The Series: ‘Het was de eerste keer dat ik starstruck was door een gebouw’

Tweede seizoen op Disney+

Gelukkig hoeven we niet lang te wachten, want op 14 mei staat het tweede seizoen van High School Musical: The Musical: The Series op Disney+!

Lees ook: Oui, oui: ‘Emily In Paris’ seizoen 2 komt een stuk dichterbij!

Beeld: Instagram @joshuabassett en @oliviarodrigo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen