Riverdale

Op deze datum komt het vijfde seizoen van Riverdale naar Netflix

Goed nieuws voor Riverdale-fans! Nadat het filmen moest worden stopgezet door corona, zijn de opnames voor het nieuwe seizoen nu weer van start gegaan en weten we wanneer het vijfde seizoen te zien is!

Opnames

Ook de opnames van Riverdale waren stilgelegd, omdat er niet genoeg coronatesten waren in de Canadese stad Vancouver. Doordat de acteurs tijdens het filmen vaak erg dichtbij elkaar komen, wordt er continu getest op de set. Omdat er niet genoeg tests waren, moesten ze tijdelijk stoppen met filmen.De makers van de serie gingen er in eerste instantie vanuit dat ze maar een paar dagen niet konden filmen, maar helaas duurde de filmstop uiteindelijk toch bijna een week.

Releasedatum

Lucky voor ons zijn de opnames weer in volle gang en er is zelfs een datum bekend over de release van het nieuwe seizoen. In Amerika komt op 20 januari al het nieuwe seizoen uit en met een beetje geluk kunnen we in Nederland een dagje later genieten van het nieuwe seizoen! Haal de popcorn maar alvast in huis, want als we geluk hebben, kunnen we vanaf 21 januari het nieuwe seizoen bingen!

Check ook: dit doen de Riverdale-acteurs voordat ze een zoenscène opnemen

LEES OOK:

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Instagram @thecwriverdale

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen