Nikkietutorials (2)

Nieuwe talentenjacht met NikkieTutorials is binnenkort te zien!

Make-up guru Nikkie de Jager, aka NikkieTutorials, gaat ‘Make-up Cup’ presenteren! In het brand-new programma bij AVROTROS gaat Nikkie op zoek naar de nieuwe beste make-up artiest van Nederland.

Make- up Cup

In Make-Up Cup moeten tien deelnemers in zowel technische als creatieve opdrachten laten zien wat voor bijzondere looks ze kunnen creëren. Nikkie, die zelf wereldberoemd is geworden door haar populaire make-up tutorials op YouTube, zal de talenten vervolgens beoordelen.

Check ook: The power of make-up: NikkieTutorials transformeert zichzelf compleet in 1,5 uur

Nikkie zegt dat ze super excited is om deze nieuwe talentenjacht te organiseren. ‘Ik vind het fantastisch dat ik mijn liefde voor make-up mag delen met de nieuwe generatie’, vertelt ze. ‘De deelnemers hebben allemaal hun eigen verhaal en dat zie je terug in hun werk en ideeën. Het is zo waanzinnig om bij al deze jonge talenten de passie te zien.’ Zo is het ook ooit bij haar begonnen, zegt ze erbij.

In elke aflevering wordt Nikkie een handje geholpen door een aantal extra juryleden, zoals Miljuschka Wiltzenhausen, Jamai Loman, Monica Geuze en Roxeanne Hazes. In de finale, waar uiteindelijk de beste make- up artist van Nederland wordt gekroond, worden de finalisten zelfs bezocht door Davina Michelle!

Make-up Cup is vanaf 9 januari te zien bij Zapp.

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Instagram @nikkietutorials

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen