Nikkie de Jager

Nikkie de Jager ontvangt groot award

Onze Nederlandse YouTube-queen Nikkie de Jager, aka NikkieTutorials, is door gay-tijdschrift Attitude uitgeroepen tot de grootste inspiratiebron van 2020! And we couldn’t agree more.

Attitude Inspiration Award

De Attitude Inspiration Award wordt ieder jaar weggegeven door het tijdschrift Attitude. Nikkie de Jager kreeg niet alleen een beeldje, maar staat ook nog eens op de cover van het blad! Spoiler alert: it’s gorgeous! Verder is er ook een compleet interview met de beauty guru in te lezen.

Nikkie haar 2020

In het artikel worden de meest memorable momenten uit Nikkie haar 2020 genoemd (en OMG, wat een heftig jaar). Ze werd gechanteerd, voordat ze uit de kast kwam als transgender en maakte een gewapende overval in haar eigen huis mee. Gelukkig zijn er ook veel positieve dingen gebeurd. Na haar coming out heeft ze heel veel support gekregen, heeft ze Wie is de Mol? gewonnen en bracht ze een bestselling oogschaduw palet uit. Als dat geen girlpower is, weten wij het ook niet meer!

Coming out video

Nikkie vertelt in het interview alles over haar coming out video. Toen ze werd gechanteerd om uit de kast te komen, had ze het gevoel dat haar leven zou instorten en dat ze een nieuwe baan moest zoeken. Gelukkig heeft Nikkie the most supportive boyfriend ever. Haar verloofde, Dylan, heeft de coming out video voor haar gepubliceerd. Toen Nikkie de eerste positieve reactie zag, was ze direct opgelucht. Tegen Attitude vertelt ze: ‘Dat moment koester ik for the rest of my life.’

Check ook: Nieuwe talentenjacht met NikkieTutorials is binnenkort te zien!

Uit de kast komen

Ten slotte geeft Nikkie een tip voor iedereen die struggles heeft om uit de kast komen. ‘Volg je gevoel, volg je hart en neem de tijd. Gebruik die tijd om erachter te komen wat goed voelt, want geloof mij, wanneer je zoals ik gedwongen wordt om uit de kast te komen, moet je heel snel iets verzinnen.’ Over onbegrip voor transpersonen zegt ze het volgende: ”Het is niet alsof een kind op maandag bedenkt dat het een meisje is en dan op woensdag de transitie heeft doorgemaakt. Het is geen fase. Het is een levenslang gevoel en een levenslange reis. Hoe eerder die kinderen de hulp krijgen die ze nodig hebben, hoe gelukkiger ze zullen zijn.

Bron: Attitude, RTL Boulevard | Beeld: ANP – Sander Koning

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen