Untitled Collage 40

Nikkie de Jager verspreekt zich en verklapt groot geheim

Afgelopen zaterdagavond leek Nikkie de Jager haar mond voorbij te praten tijdens de aflevering van Wie is de Mol en daarmee versprak ze zich over wie ‘de mol’ zou zijn.

Wie is de Mol

De aflevering van afgelopen zaterdag was superspannend. Tijdens de tweede opdracht ‘Follow the Money‘ moesten de spelers een koffertje die continu werd doorgegeven goed in de gaten houden. Als ze het goede koffertje konden raden, kregen ze €2250 euro voor in de pot. Tijdens dit jubileumseizoen klinkt geregeld het credo: ‘Niks is wat het lijkt!’ De kandidaten konden alleen het geld krijgen als ze het juiste antwoord gaven aan Rik. Naast de kofferdragers liepen er ook oud-Mollen over het plein met koffers. Als de deelnemers alle namen konden roepen van de oud-deelnemers zouden ze het geld krijgen, maar het geld bleef bij Rik.

Wil je zien: Selena Gomez vertelt aan Nikkie de Jager over haar hectische leven: ‘mijn exen denken dat ik gek ben’

Spoiler

Toen de deelnemers aan het overleggen waren welke namen ze zouden roepen, viel Nikkie de Jager nogal door de mand. Ze riep de naam ‘Rob’ en daarmee kon ze alleen Rob Dekay bedoelen, omdat er nog nooit eerder een Mol is geweest met de naam Rob. Dat Rob Dekay ooit een Mol is geweest hadden Nikkie en de andere kandidaten nooit kunnen weten. Door het verjaardagspartijtje van Ron Boszhard weten we wanneer de opnames hebben plaatsgevonden: november 2019 aka het seizoen waarin Rob een Mol was en pas werd pas uitgezonden in januari 2020.  

Wist je al dat Nikkie een eigen make-uptalentenjacht krijgt?

In fact zouden de deelnemers Rob dus niet herkend kunnen hebben aangezien hij toen nog helemaal geen Mol was. Toch roept Nikkie als eerste zijn naam en dat kan alleen maar betekenen dat ze hem voor de opnames heeft ontmoet. Dit betekent dat als Nikkie de Jager de Mol is, ze contact heeft gehad met de oud-Mollen die mogen haar tips en tricks mogen geven als voorbereiding op het dubbelleven van een Mol.

betekent dit dus dat Nikkie de Jager de mol is van het jublieumseizoen 2020?!

LEES OOK:

Bron: RTL Boulevard | Beeld: ANP


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen