Nikkie

NikkieTutorials had bijna een rol in The Vampire Diaries

Iedereen weet natuurlijk dat Nikkie van NikkieTutorials een pro is in make-up, maar acteren kan ze blijkbaar ook. Zo werd ze een aantal jaar geleden gevraagd voor een rol in The Vampire Dairies.

Video

Nikkie vertelde dit verhaal in haar laatste YouTube video, waarin haar verloofde Dylan de strijd aangaat tegen haar beste vriendin Linda. Samen proberen ze erachter te komen wie Nikkie het beste kent. Wanneer Nikkie de vraag: ‘voor welke televisieserie ben ik bijna gecast?’ stelt, hebben beiden geen idee. The Walking Dead? Hannah Montana?

Inmiddels krijgt Nikkie haar eigen televisie show!

Rol

Gelukkig onthulde Nikkie al snel het juiste antwoord. ‘Ik was bijna gecast als Meredith in The Vampire Diaries. Daar heeft blijkbaar nooit iemand van gehoord‘, lacht ze. ‘Ik was nog heel jong en deed een aantal Vampire Diaries make-up tutorials toen het castingbureau mij benaderde via mail.’

Dit is hoe Nikkie er vroeger uitzag.

‘Ze stuurden het script van een scène die ik op film moest opnemen, wat in principe gewoon een auditietape was. Ze vonden het geweldig en wilden me naar Atlanta halen waar de opnames plaatsvinden. Eigenlijk was alles rond, we keken zelfs al naar vliegtickets,‘ vertelt ze.

Maar het ging mis op het moment dat Nikkie haar kledingmaten moest doorgeven. ‘Toen ik stuurde dat ik 1.90 meter lang ben, heb ik nooit meer wat van ze gehoord. Ik denk dat ik gewoon te groot was. De mannen in de serie zijn namelijk heel klein.’ Gelukkig kan Nikkie er inmiddels wel om lachen.

Doe hier de XXL The Vampire Diaries quiz!

Check hieronder de hele video:

LEES OOK:

Bron: RTL Boulevard

Beeld: ANP

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen