Nikkie

Nog meer aanwijzingen dat Nikkie de Jager de Mol is

Ben jij ook nog op zoek naar de mol van dit seizoen? Misschien dat deze aanwijzingen je een stukje verder helpen. Deelneemster Nikkie de Jager wordt namelijk steeds verdachter.

Houding

Tygo en Nikkie de Jager zitten in de zesde aflevering opgesloten op Elba, het eiland waar Napoleon naartoe werd verbannen. Napoleon staat bekend om zijn houding: zijn rechterhand in zijn jas. Guess what? In de leader van de aflevering staat Nikkie in precies dezelfde pose.

Sieraden

Ook de sieraden van Nikkie worden door Molloten als verdacht gezien. Deze zouden namelijk verwijzen naar opdrachten in de aflevering. In een van de afleveringen droeg ze een ketting met een hangslot, terwijl ze hangsloten moesten openen. In de zesde aflevering droeg ze een schakelketting, terwijl ze een ketting moesten doorzagen.

Kettingen

Ook de sieraden van Nikkie de Jager worden door Molloten als verdacht gezien. Haar kettingen zouden namelijk verwijzen naar opdrachten in de aflevering. In een van de afleveringen droeg ze een ketting met een hangslot, toen ze hangsloten moesten openen. In de zesde aflevering droeg ze een schakelketting, terwijl ze een ketting moesten doorzagen.

Nikkie de Jager verspreekt zich en verklapt groot geheim

Nog meer aanwijzingen

Naast haar sieraden is haar kledingkeuze ook verdacht. In de eerste aflevering droeg ze veel sieraden met stenen en in de vierde aflevering was Nikkie te zien in een t-shirt met daarop olifantje Dombo. De aflevering erna vloog ze samen met Tygo in een helikopter. Toeval? We don’t think so….

Ook leuk: Selena Gomez vertelt aan Nikkie de Jager over haar hectische leven: ‘mijn exen denken dat ik gek ben’

LEES OOK:

Bron: Vriendin | Beeld: ANP

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen