Nolan Gould

Nolan uit Modern Family herken je niet meer terug

Nolan Gould, aka Luke Dunphy uit Modern Family hebben we elf jaar zien opgroeien in de show. Soms wat clumsy, maar vaak heel grappig. Inmiddels is de serie gestopt, maar het doorgroeien van Nolan natuurlijk nog lang niet!

Nieuwe carrière

Elf jaar lang heeft Nolan de rol van Luke gespeeld in our favorite American family. Hij kwam binnen als kind en in de serie hebben we hem zien opgroeien tot de boy die hij nu is. Na elf seizoenen is er een einde gekomen aan de serie, maar dat betekent natuurlijk niet het einde van Nolans carrière. De acteur wil nu een ander pad inslaan en daar hoort, voor hem, een fit en ‘ripped’ lichaam bij.

Trainen en een heathy lifestyle

De afgelopen maanden heeft Nolan keihard getraind. Want je moet wat met je tijd als de serie waar je een hoofdrol in speelt, stopt. Voor de jonge acteur dus geen coronakilo’s en ook geen verveling nu hij werkloos op de bank zit. ‘Ik heb het gevoel dat ik nu moet kiezen waar ik heen wil met mijn carrière. Een manier om dat te doen is door mijn uiterlijk en denkwijze om te gooien’, vertelt Noah aan People. ‘Ik trainde elke dag anderhalf uur. Nu ik door de pandemie geen werk heb, is trainen een manier om me te motiveren om de deur uit te gaan.’

Ook heeft de acteur zijn voedingsschema aangepast. ‘Ik eet nu zoveel gezonder. Ik eet niet meer vier pizza’s achter elkaar.’ In plaats van comfort food eet Nolan veel magere eiwitten en groente. Ook laat de boy frisdrank staan. ‘Ik voel me helderder in mijn hoofd. Ik schrijf veel en ik volg acteerlessen. Ik zet alle stappen die nodig zijn zodat ik na de pandemie hopelijk meteen weer aan het werk kan.‘ Het vele trainen en de healthy lifestyle heeft dus niet alleen zijn looks veranderd, maar ook zijn mind.

Wil je ook meer beweging? Check dan deze motiverende fitness accounts op Instagram en YouTube!

Zie hier de het afgetrainde lijf van Nolan *hearteyes*.

Bron: Grazia | Beeld: Gettyimages

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen