Drivers license foto

Olivia Rodrigo is helemaal klaar met seksistische kritiek

Sinds Olivia Rodrigo haar song drivers license dropte, heeft ze al verschillende streaming records verbroken. Maar er is ook kritiek…

Kritiek op Olivia Rodrigo

Olivia Rodrigo’s songwriting ontvangt veel complimenten en wordt zelfs vergeleken met die van Taylor Swift. Maar net zoals Taylor, krijgt Olivia de kritiek dat ze alleen maar liedjes over jongens zou schrijven. In een interview met The Guardian liet ze weten dat ze helemaal klaar is met zulke kritiek. ‘Ik ben een teenage girl en schrijf over dingen die ik intens voel‘, laat Olivia weten.

Lees ook: Joshua Bassett reageert op Olivia Rodrigo’s nieuwe nummer ‘Deja Vu’

Heartbreak

Heartbreak en verlangen voel ik erg intens en ik denk dat het authentiek en natuurlijk is‘, zegt Olivia ook in het interview. ‘Ik begrijp niet wat mensen anders willen. Moet ik gaan schrijven over belastingen? Hoe schrijf ik daar een emotioneel lied over?‘ Wij snappen het ook niet… You do you, Olivia!

Waarover gaat SOUR?

Olivia laat bovendien weten dat haar nieuwe album SOUR over verschillende emoties gaat. ‘Ik ben er trots op dat mijn album over emoties gaat die moeilijk zijn voor meiden om over te praten. Woede, jaloezie, haat en verdriet worden weggezet als bitchy en klagend, maar het zijn gewoon valid emotions.

Lees ook: Dit is de naam, releasedatum én tracklist van Olivia Rodrigo’s debuutalbum!

Nieuwe single good 4 u

Op Instagram maakte Olivia bekend dat haar nieuwe single good 4 u vrijdag uitkomt. Zaterdag 15 mei treedt ze ook op bij Saturday Night Live. Exciting!

Bron: Seventeen | Beeld: Instagram @oliviarodrigo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen