Olivia Rodrigo album

Olivia Rodrigo komt waarschijnlijk met nóg een album en dít is het bewijs

Het is nog geen week geleden sinds Olivia Rodrigo haar debuutalbum SOUR heeft uitgebracht en er zijn nu al geruchten over een mogelijk volgend album…

Fans gaan op TikTok los met theorieën over (mogelijke) toekomstige releases en fans van Olivia – aka Livies – zijn ook Swifties. En we all know dat de Swifties houden van een goede Easter egg theorie en denken er nu een gevonden te hebben voor een tweede album van Olivia Rodrigo.

TikTok theories

Er zijn ontzettend veel video’s met theorieën voorbijgekomen op FYP. Toch is er een theorie die we niet uit ons hoofd kunnen zetten. Een creator TikTok creator, Cody Johnathan, plaatste een video met een goed argument. Hij vindt het namelijk raar dat Olivia Rodrigo veel stukjes van originele liefdes nummers deelt op haar social media en dat none of them het album SOUR hebben gehaald.

‘Toen ik luisterde naar SOUR, was ik verbaasd dat er letterlijk geen enkele love songs op stonden. Het zijn allemaal post-breakup songs,’ zegt hij in de TikTok video. ‘Dus mijn theorie is dat er een tweede album aankomt genaamd ‘Sweet’ die alle sweet parts van de relatie heeft en niet de sour ones’.

Check de TikTok hieronder!

SWEET

Cody Johnathan might be on to something… Olivia Rodrigo heeft de release van haar album gevierd met een limited-edition two-pound box met paarse Sour Patch Kids. De iconische slogan ‘First they’re sour, then they’re sweet’ van dit snoepmerk is al jaren hetzelfde, maar het kan een letterlijke clue zijn voor wat we kunnen verwachten van Olivia. Er zit maar één ding op en dat is wachten tot Olivia haar volgende album dropt. Tot die tijd zetten wij nog even keihard good 4 u op!

Check ook: Gaat ‘good 4 you’ van Olivia Rodrigo óók over Joshua Bassett?

Bron: Seventeen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • Anoniem
    Anoniem
    Reactie: You have got probably the greatest webpages. https://gaydatingzz.com/
    Beantwoorden

Gerelateerde artikelen