Billie Eilish Met Gala

OMG: Billie Eilish is co-host op het Met Gala

Helaas ging het Met Gala in 2020 niet door, maar dit jaar gelukkig wel! En hoe: Billie Eilish is namelijk één van de vier co-hosts. Ook is het thema van dit jaar bekend. We can’t wait!

Wanneer is het Met Gala 2021?

Normaal zou het Met Gala afgelopen maandag al zijn, omdat het gala altijd op de eerste maandag van mei plaatsvindt. Dit jaar wordt het feest in september gehost, in de hoop dat iedereen dan gevaccineerd is. Ook al is er al een maand vastgesteld, is er nog geen exacte datum gepland. Het lijkt erop dat het Met Gala in 2022 wel gewoon in mei gaat plaatsvinden.

Lees ook: QUIZ: In welk jaartal had jij geboren moeten worden?

Wat is het thema van het 2021 Met Gala?

Het thema van het Met Gala valt altijd samen de tentoonstelling in het Metropolitan Museum of Art’s Costume Institute van het moment, die bekend wordt gemaakt op de VIP party en later wordt geopend. De volgende tentoonstelling zal de eerste helft zijn van een tweedelige show waarin de Amerikaanse mode wordt gevierd. September zal beginnen met het thema ‘In America: A Lexicon of Fashion’, met in mei ‘In America: An Anthology of Fashion’.

Wie host het 2021 Met Gala?

Elk jaar wordt het Met Gala gehost en gepland door Vogue-Editor in Chief Anna Wintour, met de hulp van designers en een groep van trend-startende celebs. Het A-list team werkt samen om ervoor te zorgen dat het Met Gala zijn reputatie als biggest night in fashion waarmaakt. Dit jaar zullen Billie Eilish, acteur Timothée Chalamet, dichtster Amanda Gorman en tenniskampioen Naomi Osaka het Met Gala co-hosten. Billie is hiermee de jongste co-host ever van het Met Gala!

Lees ook: Billie Eilish showt nieuwe look en tattoo op Vogue-cover

Wie treedt er op tijdens het 2021 Met Gala?

Meestal geven de co-hosts een optreden. Dus waarschijnlijk zal Billie Eilish een vet optreden geven en zal Amanda Gorman een prachtig gedicht voordragen.

Bron: Seventeen | Beeld: Instagram @billieeilish

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • zovre lioptor
    zovre lioptor
    Reactie: Hi, I think your site might be having browser compatibility issues. When I look at your website in Safari, it looks fine but when opening in Internet Explorer, it has some overlapping. I just wanted to give you a quick heads up! Other then that, fantastic blog!
    Beantwoorden

Gerelateerde artikelen