after

Dit is wanneer ‘After We Fell’ in de bioscoop draait

Pak je agenda er maar bij, want de eerste releasedata voor After We Fell zijn bekend voor Europa en de Verenigde Staten. The wait is almost over!

Releasedata ‘After We Fell’

Op de officiële Instagrampagina van de After werd het dan eindelijk onthuld: de releasedata van After We Fell. Fans in Europa en de Verenigde Staten kunnen nu eindelijk rusten, wetende dat de release van de film steeds dichterbij komt. Italië, Polen en Zweden zijn de eerste landen die de derde film van de After-serie kunnen zien wanneer deze officieel wordt gereleased op 1 september 2021 (we jealous). Daarna volgen een heleboel andere Europese landen die de film kunnen gaan zien.

UPDATE (04/05): After We Fell draait vanaf 2 september in Nederland in de bioscoop!!

Check ook: dit zijn de eerste beelden van After We Fell!

Verschillende releasedata

After We Fell volgt dezelfde releasestijl als voorganger After We Collided, die ook verschillende releasedata had voor verschillende landen vanwege de coronapandemie. ‘Ik denk dat verschillende releasedata een probleem zijn bij elke film. Het is iets wat onvermijdelijk is. Het is lastig, vooral in de huidige tijd met internet,’ vertelde Josephine, die Tessa speelt, eerder aan Seventeen. ‘Je moet er ver vanaf blijven en niet naar bepaalde dingen kijken of zoeken als je de film wil nog wilt zien. Ik wil heel graag de film Tenet zien en ik kon ‘m nog niet zien. Ik had zoiets van: ‘Praat niet tegen me over Tenet. Don’t say a word.

Wist je al dat er nóg twee nieuwe After-films komen?!

‘After We Fell’ op Netflix

Het is nog niet bekend of de film gelijktijdig met de net bekendgemaakte releasedata ook op streamingzenders als Netflix verschijnt, zoals After We Collided. Nu bioscopen in de Verenigde Staten (en misschien binnenkort ook in Nederland) weer beginnen met heropenen, lijkt het erop dat fans die thuis de film willen zien nog even moeten wachten. Tot die tijd is de eerste films uit de After-serie op Amazon Prime te zien.

Té nieuwsgierig naar het derde deel? lees alvast het boek!

After We Fell
SHOP

Lees ook: dit zijn alle songs die voorkomen in After We Collided

Bron: Seventeen | Beeld: After

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • zovrelioptor
    zovrelioptor
    Reactie: I will right away seize your rss as I can not in finding your email subscription link or e-newsletter service. Do you've any? Kindly let me recognise in order that I may just subscribe. Thanks.
    Beantwoorden

Gerelateerde artikelen