Friends Imdb

OMG, dit is de Friends Reunion trailer!!1!1

Yes, yes, yes! Na de teaser is hier nu ook de officele trailer voor de Friends reunion special! Zoals Chandler altijd zegt: ‘Could we BE anymore excited?’

Friends reünie + andere bekende gezichten

De Friends Reunion is al opgenomen en heeft plaatsgevonden op de Warner Bros studio set in Stage 24, waar de serie oorspronkelijk ook is opgenomen. In de the special episode, met de titel The One Where They Get Back Together, zullen ook een aantal andere bekende gezichten uit de serie voorbij komen. Denk aan Tom Selleck (Richard), Reese Witherspoon (Jill, het zusje van Rachel) en niet te vergeten Maggie Wheeler, die de iconische rol van Janice speelde. Daarnaast zullen er ook nog andere leuke gasten langskomen, zoals Lady Gaga, David Beckham, Justin Bieber, Cara Delevingne en more. Oké, dit klinkt heel gezellig, wij zijn jaloers!

Doe ook: QUIZ: Ben jij Monica, Phoebe of Rachel van Friends?

Releasedatum Friends reünie

Eerder al hebben alle Friends members een video geplaatst op hun Instagram accounts, waar ze arm in arm samen over straat lopen. Vervolgens zien we de titel van de aflevering, waarna de acteurs onthullen dat de releasedatum van de aflevering 27 mei zal zijn. Helaas zit er een adertje onder het gras, want de Friends Reünie zal op deze datum te zien zijn op HBO Max, een streamingdienst in Amerika. Wanneer wij de aflevering in Nederland kunnen zien, is helaas nog niet bekend. We hope very soon, dus houd nog eventjes geduld!

Check hieronder de aankondiging en teaser video. Scrol verder naar beneden voor de trailer!

Trailer Friends

And now there’s more, want er is een trailer van de reünie gereleased!!1!1 WE CAN’T KEEP CALM. In de trailer zien we – natuurlijk – de Friends members, geschater van het lachen, table reads en ook krijgen we een glimp van Tom Selleck, aka Richard, en horen we de legendarische ‘Oh. My. Gàààwd!’ van Janice herself. Hoe EXCITED ben jij? Check hieronder de trailer:

Check ook: De Friends-reünie is finally opgenomen en op déze iconische plek

Bron: Seventeen | Beeld: Friends

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen