Elite Insta

OMG, Élite krijgt een extra mini-serie!

Het vierde seizoen van Élite zal vanaf 18 juni op Netflix verschijnen en wij kunnen haast niet meer wachten. Nu komen de makers met nog een leuk extraatje, namelijk Élite week! En believe us, dit wil je niet missen!

Pas op, spoilers voor Élite seizoen 4

Élite seizoen 4

Aan het einde van seizoen 3 hebben we afscheid moeten nemen van meerdere castleden. In het vierde seizoen zullen we Ander, Cayetana, Samuel, Omar, Rebeca en Gúzman en een aantal nieuwe gezichten terugzien, maar toch is het sad dat we Lu, Carla, Nadia en Valerio niet zullen zien in het aankomende seizoen. Maar toch is er hoop…

Élite week

Het Instagram account van Élite is flink bezig geweest met het aankondigen van het nieuwe seizoen, maar nu komen zij ook met Élite week…

Élite week zal van 14 tot 17 juni zijn, net voor dat het vierde seizoen uitkomt. Tijdens deze week zullen we vier korte verhalen te zien krijgen. En om het nog mooier te maken… We zullen Nadia en Carla hierin terugzien, Yes!

Elke aflevering zal over iets anders gaan met andere personages in de hoofdrol.

Aflevering 1: A Short Story about a wild party

Deze aflevering zal op 14 juni op Netflix verschijnen en focust zich op Guzmán, Cayetana en Rebeca. Check de trailer hieronder!

Aflevering 2: A Short Story about a long-distance relationship 

Deze aflevering zal op 15 juni op Netflix verschijnen en focust zich op de lange afstandsrelatie van Nadia en Guzmán. Wij zijn in ieder geval super blij dat we nog een episode dedicated aan hun relationship krijgen!

Aflevering 3: A Short Story about an unconditional friendship

Deze aflevering zal op 16 juni op Netflix verschijnen en focust zich op Ander, Omar en Alexis. Ander en Omar kennen we natuurlijk al, maar Alexis is een nieuw personage! Check alvast de trailer hieronder.

Aflevering 4: A Short Story about an impossible love

Deze aflevering zal op 17 juni op Netflix verschijnen en focust zich op (ons favo koppel) Samuel en Carla. In deze episode zien we hoe Carla vertrekt naar London en Samuel haar probeert tegen te houden. We are very excited for this one, check alvast de steamy trailer hieronder!

Dit is alles wat we weten over Élite week en wij kunnen haast niet wachten!

Check hier de trailer van Élite seizoen 4, die vanaf 18 juni op Netflix te zien is.

Beeld: Insta @elitenetflix

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen