Cinderella

Dit zijn de eerste beelden van Camila Cabello als Cinderella

Er worden volop remakes gemaakt van sprookjes, maar Disney is niet de enige die hier mee bezig is! Sony Pictures blaast het verhaal van Cinderella namelijk nieuw leven in! De remake van het sprookje is gebaseerd op een idee van talkshow host James Cordon en wij delen de eerste beelden met je.

Cinderella

Camila Cabello gaat Assepoester spelen in de film en dit is het acteerdebuut voor Camila. Toch laat ze het zingen zeker niet achterwege, want muziek gaat namelijk een grote rol spelen in de film. Naast zingen helpt Camila ook mee aan het schrijven van teksten. In de film zullen veel nieuwe nummers, maar ook oude klassiekers te horen zijn. Bij Assepoester hoort natuurlijk ook prince charming en hier check je wie de prins gaat spelen!

De eerste beelden

Nu de productie van Cinderella na een korte break door het coronavirus weer gestart is, hebben de filmmakers ons een exclusief kijkje gegeven op de set. Director Kay Cannon postte een foto tijdens het filmen waar Camila en Idina Menzel – die de evil stiefmoeder van Cami speelt – ook op staan.

Hoewel we al mega excited waren over de behind the scenes beelden, zijn er nu ook eindelijk beelden van Camila als Cinderella gedeeld op Twitter. Op deze foto’s zijn opnieuw Camila en Idina te zien, maar ook Camila als Cinderella voordat ze haar Fairy Godparent ontmoet.

Lees hier alles wat we weten over de PLL spin-off ‘Pretty Little Liars: Original Sin’

Genderneutraal

Met deze film wil Sony Pictures ze ook een statement maken. De fairy uit het sprookje, die Assepoester omtovert tot een ware prinses, zal namelijk genderneutraal zijn in de film. Eerder werd ook in de film Onward een LGBT statement gemaakt.

Ondanks dat er door het coronavirus wat vertraging is opgelopen, ziet het er gewoon naar uit dat Cinderella nog steeds vanaf 5 februari 2021 in de bioscoop zal draaien.

LEES OOK:

Bron: Seventeen | Beeld: Instagram @kaykaycannon

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen