Lizzo Harry Styles

OMG, gaat Lizzo de studio in met Harry Styles en Rihanna?

Het is alweer een tijd geleden dat Lizzo en Harry Styles uitkwamen met nieuwe muziek, en het laatste album van Rihanna is zelfs vijf (!) jaar oud. Nu lijkt het erop dat Lizzo de studio in duikt met Harry en misschien zelfs met Rihanna…

Lizzo en Harry Styles

In een Instagram livesessie maakte Lizzo bekend dat er nieuwe muziek aankomt. Haar debuutalbum Cuz I Love You kwam alweer twee jaar geleden uit. Harry Styles coverde toen haar nummer Juice en de twee traden zelfs samen op! Check het optreden hieronder.

Lees ook: QUIZ: Hoe goed ken jij de lyrics van Harry Styles’ album Fine Line?

Samen in de studio

Sinds dit optreden wachten fans van Lizzo en Harry natuurlijk met smacht op een actual collab. In de Instagram live werd er obviously weer naar gevraagd. ‘Of ik en Harry gaan samenwerken? Ik heb dit weekend iets met hem staan. Ik ga hem even bellen‘, was haar antwoord. OMG, we can’t wait!

Lizzo stuurt Rihanna DM

Lizzo vertelde bovendien dat ze het wel ziet zitten om samen te werken met Rihanna. ‘Ik wil haar al heel lang iets sturen, maar ik ben scared‘, zei de zangeres. ‘Ik ga haar gewoon een DM sturen met “Hey, ik heb een song voor ons.”‘ Yassss girl, slide in her DM’s!

Lees ook: Hint Rihanna hiermee op nieuwe muziek?

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Instagram @lizzobeeating

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen