Netflix

OMG, je kan nu figureren in deze Netflix-film!

Heb jij altijd al willen shinen in een echte Netflix-film? Now’s your chance! Netflix is namelijk op zoek naar figuranten en iedereen mag zich aanmelden. Yep, jij dus ook!

Anne+

De film waar het om gaat is een vervolg op de Nederlandse serie Anne+, die uitkwam in 2018.

De serie gaat over het (liefdes)leven van Anne (gespeeld door Hannah van Vliet), een lesbische twintiger uit Amsterdam. Tijdens het eerste seizoen leren we als kijker steeds meer over Anne en de mensen om haar heen. Elke aflevering wordt er een terugblik gedaan naar oude liefdes, wat dan ook de reden is voor de naam van de serie: het gaat om Anne ‘plus’ iemand uit haar leven. Na de zes afleveringen in seizoen één krijgen we een goed beeld van hoe de relaties van Anne effect hebben gehad op wie zij vandaag de dag is.

In seizoen twee krijgen we een more volwassen Anne te zien. Ze heeft een goede baan en date een leuk meisje, maar dan komen er struggles om het hoekje kijken. Wanneer meerdere exen terugkomen in Anne’s leven, vindt ze het lastig om hier mee om te gaan. Nobody said life was gonna be easy…

(Psst, seizoen 1 én 2 check je vanaf vandaag op Netflix!)

De film

Voor de nieuwe Netflix-film zijn de hoofdrollen al gecast, maar de productie is nu nog druk op zoek naar figuranten! Dit liet het Instagram account van Anne+ weten.

De caption van de post is een leuk berichtje van de makers: 📣 ANNE+ FIGURANTEN GEZOCHT 📣
Voor de speelfilm van ANNE+ zijn we op zoek naar figuranten! Lijkt het jou leuk om ons mee te helpen? 

In de film heeft Anne weer een nieuwe challenge op haar pad. Ze wil gaan emigreren naar Canada om daar met haar geliefde Sara te zijn. Je kon het waarschijnlijk al wel raden, maar dit gaat allemaal niet zo soepel als dat ze had gehoopt. 

Dus, lijkt het jou superleuk om te figureren in een echte Netflix-film? Meld je dan nu aan via dit formulier en maybe sta jij strakjes wel te shinen in de film Anne+!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Gettyimages

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen