kj apa

OMG, KJ Apa wordt vader!

Riverdale-acteur KJ Apa en zijn vriendin Clara Berry zijn in verwachting van hun eerste kindje! Het stel maakte dit bekend via Instagram.

In verwachting

KJ Apa deelde het grote nieuws door een foto te plaatsen van hem en Clara op de bank. Als je goed kijkt, kun je de zwangere buik van Clara zien. KJ plaatste de foto zonder caption, maar de comments staan al vol met felicitaties. Ook Riverdale co-star Vanessa Morgan, die zelf kortgelden is bevallen van haar zoontje, liet een comment achter. ‘Rivers soon to be bestie’, schreef ze.

Clara had een duidelijkere aanpak. Check de foto hieronder maar.

Clara Berry en KJ Apa

Clara en KJ zijn al langer dan één jaar samen. Het stel liet in februari 2020 weten officieel een koppel te zijn toen KJ een (nu gedelete) foto plaatste op Instagram waar hij het Franse model zoende. Sindsdien houden ze hun relatie best privé en plaatsen ze om de zoveel tijd weer fotootje samen.

Volgens E! News, verblijft Clara bij KJ in Vancouver terwijl hij Riverdale seizoen 5 aan het filmen is. Het stel nam eerder deze maand een helikopter vlucht samen, wat Clara deelde via Instagram.

Check ook: Wanneer verschijnt de volgende aflevering van ‘Riverdale’?

Bron: Seventeen | Beeld: ANP – Jordan Strauss

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • kMqURAQFeD
    kMqURAQFeD
    Reactie: cxqHWyvUrBQjJ
    Beantwoorden

Gerelateerde artikelen