Sex and the city

Dit is de eerste teaser van het vervolg op Sex And The City

Fan van Sex and the City? Dan hebben wij goed nieuws voor je! Er komt een vervolg op de serie, met onze favo vrouwen uit New York in de hoofdrol. Who’s ready?

Sex and the City

Ken je Sex and the City niet? De serie, die van 1998 tot 2004 te zien was, volgde de (seksuele) avonturen van vier vrouwen in New York. Er waren al langer geruchten dat er een vervolg op de populaire serie zou komen, maar nu is het officieel bekendgemaakt!

Het vervolg wordt geen nieuw seizoen, maar een serie met een hele nieuwe naam: And Just Like That. Klinkt spannend! De serie gaat over de vrouwen uit Sex and the City (die nu allemaal vijftig jaar of ouder zijn) en zal uit tien afleveringen bestaan. Verder is er nog niet veel bekend over de inhoud van And Just Like That. Wel postten de actrices een teaser op Instagram. Hoofdrolspeelster Sarah Jessica Parker schreef in de caption: ‘I couldn’t help but wonder… Waar zijn ze nu?’

Check ook: betekent dit dat er een vervolg komt op How To Lose a Guy in 10 Days?

Actrices

Hoofdrolspeelsters Sarah Jessica Parker (Carrie Bradshaw), Cynthia Nixon (Miranda Hobbes) en Kristin Davis (Charlotte York) keren sowieso terug in And Just Like That. Actrice Kim Cattrall, die Samantha speelde, doet daarentegen niet mee. Zij zei eerder nooit vriendinnen te zijn geweest met de andere actrices. ‘Niemand probeert je nog eens een keertje te bellen om te vragen hoe het met je gaat’, zei de actrice toen. Het is nog niet bekend of haar personage in de serie verdwijnt of dat Samantha door een andere actrice wordt gespeeld.

Yes: dit is wanneer de Friends-reünie plaatsvindt!

Release

De opnames van And Just Like That staan gepland voor aankomend voorjaar, maar vanwege het coronavirus staat er nog niets vast. Er is daarom nog niets bekend over de releasedatum. What we do know, is dat de serie te zien zal zijn op streamingdienst HBO Max. We can’t wait!

Deze nieuwe seizoenen van je favo Netflix-series kun je in 2021 verwachten

Bron: NU.nl | Beeld: ANP

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen