Temptation Island Sonny en Jaydi

OMG: krijgt Temptation-Sonny een eigen tv-show?

Sonny is het hoogtepunt van Temptation Island: Love or Leave én een hit op TikTok, maar daar zal het niet bij blijven. Hij is namelijk plannen aan het maken voor een nieuw levensproject: een eigen tv-programma!

Sonny

In case you missed it: Sonny staat bekend om zijn bijzondere uitspraken in Temptation Island: Love or Leave. Hij zegt daarin dingen als ‘Ik ben altijd de zijwieltjes van Jaydi geweest’, en ‘Jaydi is mijn levensproject.’ Sonny’s ex-vriendin Jaydi is tijdens Temptation Island verliefd geworden op single Ricky en maakte het via een videoboodschap uit met Sonny. Hij is daardoor heartbroken en laat dat duidelijk merken aan de andere mannen en de single vrouwen.

Wow, zo zag Ricky uit Temptation Island: Love or Leave er vroeger uit!

Eigen tv-programma

In een aantal Instagram Stories liet Sonny gesprekken met fans zien. Daarin vertelt hij dat hij samen met RTL met iets leuks bezig is en dat hij met verschillende zenders en online platformen aan het praten is. ‘Ik heb wel een life story te vertellen’, zegt hij aan het eind van zijn bericht.

Check ook: Hint deze foto op een relatiebreuk tussen Temptation Island-kandidaten Kevin en Eva?

Sonny's gesprek met fan
Sonny's gesprek met fan

Wat voor programma?

Er is nog niet veel duidelijk over Sonny’s nieuwe project, maar als het er komt zal het waarschijnlijk een realityshow of een docuserie worden. Voorlopig moeten we het nog even doen met Temptation Island: Love or Leave, maar wij zijn benieuwd waar Sonny mee gaat komen!

Check ook: Temptation-Jaydi en haar zusje lijken net een tweeling!

Bron: Beautify | Beeld: RTL – Temptation Island – Tom Cornelissen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 • Anoniem
  Anoniem
  Reactie: Wow, that's what I was seeking for, what a information! existing here at this web site, thanks admin of this website.
  Beantwoorden
 • Anoniem
  Anoniem
  Reactie: Greetings! Very helpful advice within this article! It is the little changes that produce the most significant changes. Many thanks for sharing!
  Beantwoorden

Gerelateerde artikelen