Lucy Hale

OMG, Lucy Hale is zoenend gespot met deze Riverdale-acteur

Lucy Hale kennen we natuurlijk allemaal als Aria in Pretty Little Liars, maar afgelopen jaar speelde ze ook de hoofdrol in de Riverdale spin-off serie Katy Keene. Nu is de actrice zoenend gespot met één van de Riverdale-acteurs! Is dit de crossover waar we op hadden gehoopt, maar dan in real life?!

Lucy Hale

Het afgelopen jaar was zwaar voor Lucy Hale. Ze was dolgelukkig toen ze haar rol in Katy Keene kreeg en daarom was het super moeilijk om te horen dat de serie na één seizoen al werd gecancelled. Ze vertelde het nieuws via een video op Instagram, die ze meerdere keren opnieuw heeft moeten opnemen omdat ze zo emotioneel werd. Toch is er licht aan het einde van de tunnel, want de PLL-actrice blijkt nun een nieuwe liefde in haar leven te hebben en dat is niemand minder dan Riverdale’s Skeet Ulrich.

Lees ook: Spill the tea: Lucy Hale heeft het over een Pretty Little Liars MOVIE!

Skeet Ulrich

Oké, misschien gaat er nog geen belletje rinkelen bij de naam ‘Skeet Ulrich’, maar hij speelt de vader van Jughead in Riverdale! Tussen de twee acteurs zit wel een behoorlijk leeftijdverschil, aangezien Lucy 31 jaar is en Skeet 51, but you know what they say: age ain’t nothing but a number.

Het stel werd door Page Six gespot op een knusse date en we moeten zeggen dat de twee erg cute zijn samen. Geen van beide heeft hun relatie nog officieel bevestigd, maar wij denken dat dit nog wel het nieuwe power koppel van het jaar kan worden.

Je checkt de paparazzi foto’s HIER.

Lees ook: Deze CAOS-actrice gaat de cast van Riverdale joinen

Bron: ELLE, Page Six, TeenVogue | Beeld: ANP

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • Anoniem
    Anoniem
    Reactie: Great web site. Plenty of useful information here. I'm sending it to a few buddies ans also sharing in delicious. And certainly, thank you in your sweat!
    Beantwoorden

Gerelateerde artikelen