Khloe Kardashian

Oops: Assistent Khloé Kardashian post per ongeluk onbewerkte foto

Blinde paniek bij Khloé Kardashian nadat haar assistent per ongeluk een onbewerkte foto op social media postte. Haar team doet er nu alles aan om de foto overal te laten verdwijnen. In een Instagram-post legt Khloé nu uit waarom dit zo belangrijk is voor haar.

Onbewerkte foto Khloé Kardashian

Op de onbewerkte foto zag je Khloé Kardashian in haar bikini naast een zwembad staan. Terwijl er helemaal niets mis was met de foto, was Khloé niet tevreden. Haar hele leven struggelt ze al met haar body image. ‘Als iemand een foto van je neemt in bijvoorbeeld slecht licht, of die je lichaam niet laat zien zoals je ‘m wil zien omdat je er zo hard voor hebt gewerkt – en het dan met de wereld deelt – dan moet je het recht hebben om hem niet gedeeld te krijgen. Ongeacht wie je bent‘, schrijft ze in haar Instagram-post.

De foto van Khloé is genomen tijdens een besloten familiebijeenkomst en per ongeluk op sociale media gepost door een assistent’, liet een woordvoerder van de familie weten aan de New York Post. ‘Khloé ziet er prachtig uit, maar als eigenaar van de rechten mag zij besluiten dat een beeld dat niet bedoeld was voor publicatie, offline moet worden gehaald.’

Haar team moest dan ook alles op alles zetten om de foto, die inmiddels door fans overal gedeeld werd, de laten verdwijnen van het internet.

‘Khloé is het dikke zusje’

In haar post geeft Khloé verder een paar voorbeelden van opmerkingen die ze vaak te horen krijgt: ‘Khloé is het dikke zusje‘, ‘Khloé is het lelijke zusje‘ en ‘Haar vader is niet haar echte vader want ze ziet er zo anders uit‘.

Lees ook: OMG, is dit Kardashian-lid verloofd?

Khloé vraagt in haar post niet om medelijden, maar om erkenning dat ze ook maar een mens is. ‘Ik ben niet perfect, maar ik beloof jullie dat zo eerlijk mogelijk probeer te leven met medelijden en kindness‘, laat ze weten.

Goed filter, verlichting en edit

Ik houd van een goed filter, goede verlichting en een edit hier en daar‘, schrijft ze ook. Ze vergelijkt het met hoe ze ook make-up draagt, haar nagels laat doen of hakken aan doet. ‘Het is precies wat ik unapologetically zal blijven doen.’ Ze hield zelfs een live om te bewijzen dat haar lichaam niet is gephotoshopt, check de post hieronder.

Lees ook: Dit is het rijkste lid van de Kardashian-Jenner clan

Bron: RTL Boulevard, The New York Post | Beeld: Instagram @khloekardashian

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen