Monicakajanp

Op deze datum is ‘Temptation Island: Love or Leave’ te zien

Het is bijna zover! De spin-off van Temptation Island, genaamd ‘Temptation Island: Love or Leave’ met Monica Geuze en Kaj Gorgels is volgende maand al te zien bij Videoland.

Temptation Island: Love or Leave

De insteek van dit nieuwe seizoen zal – dankzij het succes van Temptation Island USA – anders worden dan je gewend bent. Wat niet veranderd is, is dat er vier koppels van elkaar worden gescheiden op een prachtig resort vol vrijgezellen mannen en vrouwen. Maar in plaats van nu de verleiding te weerstaan, mogen ze de verleiding juist aangaan. De koppels krijgen de vrijheid om te daten en een connectie aan te gaan met singles die op zoek zijn naar de liefde. Samen met de vrijgezellen gaan ze op zoek naar antwoorden op vragen die ze hebben over hun eigen relatie.

In deze versie zullen we dan ook geen verleiders zien die erop uit zijn om een relatie te verpesten, maar juist singles die op zoek zijn naar een serieuze relatie. Tijdens de dates krijgen de singles en partners de kans om een diepere connectie aan te gaan, met maar één doel: antwoord krijgen op hun brandende relatievragen en om te groeien als persoon, zodat ze een beter mens voor hun partner kunnen zijn.

Presentatoren

Het programma gaat gepresenteerd worden door BFF’s Monica Geuze en Kaj Gorgels.

Check ook: Islander verlaat Love Island om deze reden

Releasedatum

Wanneer Temptation Island: Love or Leave te zien is? Vanaf 26 november kun je het realityprogramma exclusief bij Videoland kijken!

LEES OOK:

Bron: RTL Boulevard | Beeld: ANP

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen