riverdale cast

Riverdale cast vals beschuldigd van seksueel misbruik

De castleden van Riverdale zijn zich dit weekend doodgeschrokken nadat ze werden beschuldigd van seksueel misbruik. Beschuldigingen die uiteindelijk onderdeel bleken te zijn van een experiment. De castleden overwegen nu om juridische stappen te ondernemen.

Beschuldigingen

Zondag verschenen er verschillende anonieme Twitter posts die schreven over seksueel misbruik door Cole Sprouse, KJ Apa, Vanessa Morgan en Lili Reinhart.

Fake

De berichten werden al snel door een boel mensen gedeeld. Later liet deze ‘Victoria’ weten dat het allemaal nep was. ‘Zien jullie hoe makkelijk het is om te liegen en geloofd te worden? Vanessa Morgan en K.J. Apa hebben helemaal niks gedaan. Jullie geloven ook alles.’ Met dit ‘experiment’ zou ze willen bewijzen dat mensen alles geloven wat op social media wordt gedeeld.

Reacties

Cole Sprouse reageerde al snel op de beschuldigingen. ‘Valse beschuldigingen brengen ongelooflijk veel schade toe aan echte slachtoffers van misbruik’.

en ook Lili Reinhart liet van zich horen. ‘Het schaadt de mannen en vrouwen die dapper genoeg zijn om met hun verhaal naar buiten te treden. Dit soort leugens kunnen iemands leven of carrière verknallen.’

Check ook: Lili Reinhart onthult op Instagram dat ze biseksueel is

Ook Camila Mendes reageerde in een radiointerview op de hele situatie. ‘Je gaat echt zover? Je bent bereid de integriteit van de MeToo-beweging te schaden en de carrière van deze mensen op het spel te zetten, alleen zodat je een punt kunt maken dat mensen dingen makkelijk geloven? Dat is echt de wereld op z’n kop.’

LEES OOK:

Bron: RTLBoulevard & Seventeen

Beeld: Riverdale

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen