Pretty Little Liars

Riverdale-maker komt met een Pretty Little Liars-reboot!

Get ready om terug te gaan naar Rosewood, want een nieuw stel liars komt eraan… Riverdale creator Robert Aguirre-Sacasa is atm bezig om Pretty Little Liars terug te halen voor een reboot, volgens The Hollywood Reporter.

Pretty Little Liars reboot

Helaas is er slecht nieuws voor fans die hun favoriete personages hopen terug te zien. De reboot krijgt namelijk een compleet andere verhaallijn en personages dan het origineel. Er is daarentegen nog niks gezegd of er enige connectie zal zijn met de originele serie.

Ook is er nog geen tv-zender of streamingdienst betrokken bij het nieuwe project, dus het is nog onduidelijk wanneer en waar we de reboot kunnen zien.

Eerdere spin-offs

Pretty Little Liars werd zo’n succesvolle serie, dat er eerder al twee spin-offs zijn gemaakt. In Ravenswood volgden we Caleb nadat hij naar een andere stad is verhuisd, en Pretty Little Liars: The Perfectionists vond plaats nadat de originele serie was afgelopen en liet zien wat er met Alison en Mona gebeurde toen ze werkten bij Beacon Heights University.

Je kunt het verhaal van The Perfectionists ook lezen in de vorm van een CG! Book (voor maar €3,99)! Klik HIER als je abonnee bent en HIER als je (nog) geen abonnee bent.

Terwijl de originele Pretty Little Liars zeven seizoenen had, stopte Ravenswood en Pretty Little Liars: The Perfectionists al na één seizoen.

LEES OOK:

Bron: Seventeen | Beeld: Pretty Little Liars

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen