Riverdale spin-off

Riverdale neemt wéér een break

Riverdale is ein-de-lijk weer van start gegaan! De gang is een paar jaar ouder, er is een nieuw mysterie en ondertussen zijn wij nu al benieuwd naar de afloop. But we got some bad news, want binnenkort neemt Riverdale een break en moeten we wéér een tijd zonder de serie doen *crying*.

WARNING: Major spoilers voor Riverdale seizoen 5!

Seizoen 5

Seizoen 5 van Riverdale is finally begonnen! Eind januari is het nieuwe seizoen gestart, de time jump is geweest en het verhaal is in volle gang. We hebben gezien hoe Archie terugkomt uit het leger, Veronica een business woman is geweest, Betty voor de FBI heeft gewerkt en Jughead een boek heeft geschreven. Maar ook zien we dat Ronnie the business life niet kan loslaten, flashbacks van Betty naar een heftige kidnap en Jughead die grote schulden heeft. Ondertussen kruipen Archie en Betty bij elkaar in bed, zijn onze favorite four docenten geworden op Riverdale High en is Veronica’s vader samen met Reggie van alles van plan. Oh ja, ook rijdt er een creepy vrachtwagen rond en wie zijn de Motmannen? There is so much going on.

Midseason break

We zitten er lekker in, maar unfortunately komt Riverdale binnenkort met een pauze. Volgende maand is namelijk de ‘midseason break’. Deze break is opgenomen in het uitzendschema van The CW en doordat Netflix een deal heeft met hen, is Netflix afhankelijk van The CW. Als zij een break inlassen en daardoor geen nieuwe afleveringen hebben, heeft Netflix dat dus ook niet. Sad.

Wanneer is de break van Riverdale?

De break gaat in na de 11e aflevering van seizoen 5. Op 8 april verschijnt deze episode op Netflix en daarna moeten we het 3 maanden (!) zonder Riverdale doen. We zullen moeten wachten tot 8 juli, want dan komt aflevering 12 online. Dat wordt een laaange break! En be prepared, want waarschijnlijk komt er een ontzettend spannende cliffhanger, waardoor de midseason break meer dan onverdraaglijk wordt. Ondertussen gaan wij ons vast voorbereiden op de break en kiezen daarom alvast een toffe film of serie uit deze lijst.

Kan je niet genoeg krijgen van Riverdale? Lees dan hier alles wat we weten over seizoen 6! (Ja, er komt een zesde seizoen!!1!)

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Getty Images

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen