Songbird

De nieuwe trailer van ‘Songbird’ met KJ Apa en Sofia Carson over het angstaanjagende COVID-23 is here

Acteur KJ Apa en zangeres/actrice Sofia Carson spelen de hoofdrollen in de aankomende nieuwe thriller Songbird ! En de omschrijving klinkt al amazing.

Songbird

De nieuwe thriller Songbird is de eerste film over het coronavirus en in het verhaal leven we in 2024, waar COVID-23 nog verder gemuteerd is en stukken dodelijker is. In Amerika worden alle geïnfecteerden gedwongen om hun huizen te verlaten voor quarantaine kampen en ook de stad waarin Nico (KJ Apa) en zijn vriendin Sara (Sofia Carson) wonen, wordt in tweeën verdeeld. De twee hebben elkaar daarentegen nog nooit ontmoet, omdat ze beide in een strenge lockdown zitten. Omdat Nico een speciale immuniteit tegen het virus heeft, kan hij bezorger blijven tijdens de crisis. Hij kan alleen hierdoor helaas niet bij Sara zijn, omdat hij haar niet aan het virus wil blootstellen. Om bij zijn geliefde te kunnen zijn, moet Nico obstakels overkomen zoals de krijgswet en een machtige familie.

De film wordt geproduceerd door Michael Bay, die eerder ook al de horrorfilms The Purge en A Quiet Place produceerde. Songbird begon afgelopen juli met filmen en is daarmee de eerste feature film die tijdens de coronapandemie sinds maart in LA gemaakt is.

Wanneer de film precies uitkomt is nog onbekend, maar dit zal waarschijnlijk 2021 zijn.

Wist je ook dat Riverdale-ster KJ Apa op TikTok te vinden is?

LEES OOK:

Beeld: ANP

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen