Ronnie Flex

Ronnie Flex kiest nieuwe artiestennaam

Ronnie Flex gaat zijn artiestennaam veranderen. Op Twitter laat hij weten dat hij na zijn nieuwe album verder gaat onder een andere naam.

Ronnie Flex wordt Ronnie

Op Twitter laat Ronnie Flex weten dat hij zijn naam na het volgende album aanpast. ‘Na dit album haal ik de Flex weg van mijn artiestennaam’, heeft hij in een Tweet gezegd. Het is niet zo dat hij een hekel heeft aan zijn huidige artiestennaam, hij wil gewoon liever alleen ‘Ronnie’ genoemd worden.

Het album waar hij het over heeft, zijn Ronnies fans al lang op aan het wachten. Wanneer dit album precies uitkomt, is nog onbekend.

Check ook: 20x de leukste songs van TikTok voor in je afspeellijst

Reacties van fans

De naamsverandering van Ronnie Flex zal even wennen zijn, maar verder wordt het nieuws goed opgepakt door zijn fans. De één schrijft dat de ‘Flex’ nooit vergeten zal worden en een ander maakt een grap over dat hij zijn kinderen later zal vertellen over de legende Ronnie known as Ronnie Flex.

https://twitter.com/avsbus/status/1391062192452247554

Eigenlijk heet de artiest Ronell Plasschaert. Van zijn fans krijgt hij het advies om gewoon zijn eigen voornaam als artiestennaam te nemen. Ook wordt ‘Lil Flex’ als optie genoemd. Ronnie zelf zegt dat hij de puur Hollandse naam Ronnie graag wil claimen, omdat hij deze ‘gewoon hard’ vindt.

Check ook: Conan Gray over zijn muziek: ‘Ik ben blij dat mensen zich herkennen in mijn teksten’

Beeld: ANP, Mischa Schoemaker

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen