Rupert Grint

Rupert Grint shockeert Harry Potter-fans met deze uitspraak

Als je aan Rupert Grint denkt, denk je waarschijnlijk direct aan Ron Weasley uit de Harry Potter-filmreeks. Maar wist je dat Rupert een groot deel van de populaire films zelf niet eens heeft gezien? Wait, WHAT?!

De Harry Potter-films

De populaire filmreeks is gebaseerd op de zeven Harry Potter-boeken en telt in totaal acht films. Rupert is in alle films te zien als Ron Weasley en heeft een hele hoop screentime. Maar het blijkt nu dat Rupert het overgrote deel van de films zelf nog nooit heeft gezien. Yep, Rupert Grint, die één van de major hoofdrollen speelt in onze favo filmreeks, heeft een groot deel van zijn eigen films nog NOOIT gezien. Ik heb de eerste drie volgens mij gezien bij de première, maar daarna heb ik niet meer gekeken’, zegt Rupert.

Dit betekent dat Rupert alle iconische scènes van Ron, inclusief dé zoenscène met Hermione, nog nooit gezien heeft!

Change will come

Toch lijkt het erop dat Rupert de films alsnog gaat kijken. De acteur is afgelopen jaar namelijk vader geworden van een dochtertje en zegt dat zij er misschien voor gaat zorgen dat hij de populaire films alsnog een kans geeft. ‘Nu ik een dochter heb, zal ik ze waarschijnlijk met haar moeten bekijken’ zegt Rupert in gesprek met Variety.

Check ook: Zelfs de grootste Harry Potter-fans wisten deze 31 feitjes nog niet

Nieuwe Harry Potter-serie

Terwijl Rupert de films zelf nog moet inhalen, is een ondertussen alweer een nieuwe Harry Potter-serie al in de maak! Het leken roddels, maar ondertussen heeft de streamingdienst HBO Max bekend gemaakt dat eraan gewerkt wordt. Verdere details zijn nog niet bekend, maar Rupert zegt dat het gek zou zijn als de serie een vervolg is op de films. Waar de serie echt over zal gaan, is iets wat we moeten afwachten.

Ik ben een beetje beschermend over Ron’, zei hij. En dat is niet zo gek, want hij speelde het personage zo’n tien jaar lang. ‘Ook toen ik de toneelversie van Harry Potter zag, vond ik dat best een vreemde ervaring. Maar als de serie een andere groep personages volgt, kan het nog best eens interessant worden.’

Ben je benieuwd hoe het met de andere personages uit de Harry Potter-cast gaat? Check dat hier.

Bron: NU.nl | Beeld: ANP, Tim Ireland

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen