after

Sad news voor After-fans, de film verdwijnt binnenkort van Netflix

Slecht nieuws voor de fanbase van After. Het eerste deel van de filmreeks wordt deze maand al van Netflix af gehaald. Extra reden dus om nog snel een movienight in te plannen!

After

Het eerste deel van de steamy boekenreeks van Anna Todd werd in 2019 verfilmd en we absolutely loved it (net als de rest van de wereld). Het verhaal van Tessa en Hardin werd gespeeld door de mooie Josephine Langford en de handsome Hero Fiennes Tiffin en we don’t know about you guys, maar wij kunnen deze film op repeat blijven kijken.

QUIZ: Welke hete scène uit After ga jij beleven?

Wanneer gaat After van Netflix af?

Als jij een groot After-fan bent, wil je de volgende datum zeker even in je agenda noteren. Netflix heeft namelijk aangegeven dat de film op 17 februari van het streamingplatform zal verdwijnen. Hoog tijd dus om ‘m nog maar een keertje of tien aan te zetten. 

Gelukkig hoef je niet getreurd te zijn, want het derde deel uit de After-filmreeks is alweer in het vooruitzicht! Dit is alles wat we weten over ‘After We Fell’

Hoe zit het met After we Collided?

Het tweede deel uit de After-reeks is op dit moment nog niet te zien op Netflix, maar er is hoop! Netflix heeft namelijk in december de rechten van deze film gekocht en ook in de VS is ‘ie al te streamen. Dat betekent dat de film binnenkort zomaar eens op je beeldscherm te vinden kan zijn. Yes! Zal After deel 1 misschien worden ingewisseld voor After deel 2 op Netflix..?

Bekijk hier de trailer van After.

Bron: Netflix | Beeld: After

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 • Anoniem
  Anoniem
  Reactie: WHYYYYYYYY???????!!!!!!!!
  Beantwoorden
 • Lizz
  Lizz
  Reactie: Je kan de film nog kijken gratis op https://ww2.batflix.org/search?q=to+all+the+boys+i+loved+before+3 Ik weet niet of de link het doet maar het heet batflix.org daar kan je veel film kijken! (Als je het hebt gezocht moet je goed kijken ik keek er namelijk 3x over heen 😂
  Beantwoorden
 • Anoniem
  Anoniem
  Reactie: Yes! Finally someone writes about website.
  Beantwoorden

Gerelateerde artikelen