Emily In Paris

Seizoen 2 van ‘Emily In Paris’ gaat er héél anders uitzien

Hoewel Emily In Paris in een korte tijd een hitserie werd, kreeg de Netflix Original ook veel kritiek. De serie bestond volgens de Fransen alleen maar uit clichés die niet realistisch zijn. In een interview met ‘Vogue Arabia’ reageert hoofdrolspeelster en producer Lilly Collins op het commentaar én laat ze weten wat er in seizoen twee allemaal gaat veranderen.

Kritiek

In het interview vertelde Lily dat de kritiek op Emily in Paris z’n voor- en nadelen heeft. ‘Hoe ontmoedigend het soms is om te lezen, het is ook een geschenk: je krijgt de kans om te verbeteren,’ legt ze uit.

Eerder reageerde ‘Emily in Paris’-ster Lucas Bravo ook op de kritiek over de show.

Seizoen 2

Er is nog niet zo veel bekend over seizoen 2, maar Lily heeft de plannen wel al klaarliggen (en dit is wat we weten over seizoen 2 so far). Het tweede seizoen gaat, als het aan Lily ligt, een hoop verschillen met seizoen 1. Zo lijkt het verhaal minder op een ‘liefdesbrief aan Parijs’, maar verdiept en ontwikkelt het zich. De actrice heeft de maker van de serie (Darren Star), en alle producers al overtuigd van haar ideeën. ‘Dat is zo empowering.’

Wil je alle hotspots uit de serie bezoeken? Die vind je hier!

LEES OOK:

Bron: RTL Boulevard | Beeld: ANP, Carole Bethuel/Netflix/Kobal/Shutterstock

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen