Selena Gomez

Selena Gomez gaat spelen in deze spannende nieuwe thriller, geproduceerd door Drake

Omg, yes! Selena Gomez heeft volgens Deadline een contract getekend om mee te spelen in de spannende thriller Spiral. Ze zal hierin een influencer spelen die verslaafd is aan social media en TBH, we can relate to that.

Spiral

Spiral zal worden geproduceerd door Petra Collins, Drake en Euphoria producent Future The Prince. Selena Gomez zal het personage tot leven brengen van de struggelende influencer. Haar lichaam valt letterlijk uit elkaar door haar verslaving aan social media… #creepy

Het is niet de eerste keer dat Selena Gomez en Petra Collins samenwerken aan een project. Zo hebben ze samengewerkt aan meerdere videoclips van Selena en zelfs een korte horrorfilm genaamd A Love Story gemaakt. Het genre horror is voor deze twee dus geen onbekend terrein.

Selena Gomez op social media

Selena Gomez is met 224 miljoen volgers één van de meest gevolgde persoon op Instagram. En dat is bijzonder aangezien zij zelf helemaal niet zo actief is op haar social mediakanalen.

Check ook: Selena Gomez lanceert Mental Health 101, een campagne voor jongeren

Selena vertelde in een interview met Vogue dat iemand anders haar social mediakanalen onderhoud. ‘Ik werd op een dag wakker en ik keek net als elk ander persoon op Instagram en ik was er gewoon klaar mee,’ zei ze. ‘Ik was zo moe van alle negativiteit en het zien van andermans levens. Na dat besluit, had in onmiddellijk vrijheid. Mijn leven voor mij, is mijn échte leven en daar ben ik ontzettend blij om.’

Releasedatum

De releasedatum van Spiral is helaas nog niet bekend, net als het feit of de film in de bioscoop te zien zal zijn of via een streamingdienst. We houden je op de hoogte van nieuwe updates, wij zijn nu al super excited!

Bekijk ook: Selena Gomez over stoppen met muziek: ‘What’s the point?’

Bron: TeenVogue | Beeld: ANP

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen