Selena Gomez

Selena Gomez heeft een hele bijzondere nieuwe filmrol te pakken

Het is weer zover: Selena Gomez heeft een nieuwe (very special) filmrol te pakken. Dit is alles wat we erover weten.

Silvia Vásquez-Lavado

De rol die Selena gaat spelen is een stuk anders dan dat we van haar gewend zijn. De film waarin zij gaat acteren is namelijk een biografie! Selena speelt hierin de hoofdrol: de rol van Silvia Vásquez-Lavado. Zegt die naam je niets? Let us introduce you to Silvia.

Silvia was in 2016 de eerste Peruaanse vrouw die de Mount Everest beklom. Dat is al super impressive, maar naast de Mount Everest heeft ze ook nog de Seven Summits beklommen. Dat zijn de hoogste bergen van elk continent! Silvia was de eerste vrouwelijke bergbeklimmer die dat heeft weten te doen #girlpower. Ook kwam ze in 2018 openlijk uit als lesbisch.

De film

Silvia zelf liet op Instagram weten dat ze super excited is dat Selena Gomez haar rol in de nieuwe film gaat spelen. Selena reageerde met: ‘Ik voel me ontzettend vereerd dat ik je verhaal mag vertellen. Je bent echt een inspiratiebron.’ Selena is dus duidelijk hartstikke blij met de rol. So sweet!

Check hier wat Selena Gomez vond van haar first kiss!

The Shadow of the Mountain

De film is gebaseerd op het boek van Silvia, genaamd The Shadow of the Mountain. Het is helaas nog niet bekend wanneer de filmopnames starten, maar wij hopen zo snel mogelijk te kunnen genieten van Selena en het inspirerende verhaal van Silvia!

Bron: Hitkrant, Instagram | Beeld: ANP – Xavier Collin/Image Press 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen