Selena Gomez

Selena Gomez over stoppen met muziek: ‘What’s the point?’

Selena Gomez heeft tegen Vogue verteld dat ze moeite heeft met muziek maken en dat ze er zelfs over nadenkt om helemaal te stoppen met zingen. Ze heeft het gevoel dat mensen haar niet serieus nemen. Wait, what?!

Moeilijk om muziek te maken

Het is moeilijk om muziek te maken als mensen je niet serieus nemen‘, vertelt Selena tegen Vogue. ‘Soms heb ik momenten dat ik denk “What’s the point? Waarom doe ik dit nog?’“‘ De zangeres vindt dat Lose You to Love Me haar best song ever was, maar voor sommige mensen was het nog steeds niet genoeg.

Lees ook: Dit is wanneer het Spaanstalige album van Selena Gomez uitkomt!

Stoppen met muziek

‘Ik weet dat er veel mensen zijn die mijn muziek wél leuk vinden‘, zegt de zangeres, ‘En daar ben ik zó dankbaar voor, voor hen blijf ik doorgaan.‘ Ze vertelt ook dat haar volgende album heel anders gaat worden. ‘Ik wil het nog één keer proberen, voordat ik misschien stop met muziek maken.

Acteren een kans geven

Maar wat wil de zangeres doen als ze stopt met zingen? ‘Ik wil acteren een echte kans geven‘, vertelt ze. En dat ze kan acteren heeft ze natuurlijk al laten zien in Wizards of Waverly Place, Spring Breakers, Monte Carlo en The Fundamentals of Caring. We’re all here for it!

Bron: Vogue | Beeld: ANP

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen