Shawn Mendes en Camila Cabello op de rode loper

Shawn Mendes en Camila Cabello onthullen hoe hun relatie is begonnen

Ship jij ook #Shawmila (aka Shawn Mendes en Camila Cabello)? So do we! In Shawn’s nieuwe docu In Wonder krijgen we een exclusief behind-the-scenes sneak peek van hun liefdevolle relatie.

Naast een kijkje bij Shawns projecten en optredens, krijgen fans in de docu ook een kijkje in zijn personal life, including zijn relatie met Camila Cabello. De twee deelden zelfs het verhaal van hoe ze een setje zijn geworden.

Ontmoeting Camila en Shawn

Hoewel fans misschien dachten dat het een makkie was, was het begin van hun relatie nog best een uitdaging. ‘Camila? Ze zat in Fifth Harmony en we moesten beiden een show openen. Het was mijn favoriete eerste tour ever en ze was de act net na mij’, vertelde Shawn. ‘Vijf jaar geleden alweer man’.

‘Hij was zo gefocust op wat hij aan het doen was. Ik heb hem die hele tour niet eens gezien. Hij was de hele tijd in zijn bus gitaar aan het spelen en liedjes aan het schrijven’, vertelde Camila in de docu. ‘Ik vond hem wel leuk, maar hij was druk bezig met andere dingen, so whatever.’

Vijf jaar geleden hadden de twee dan eindelijk the first real meeting. ‘We waren backstage tijdens de show van Taylor Swift. Ik liep naar zijn kleedkamer om ‘hoi’ te zeggen, en we gingen uiteindelijk een liedje schrijven’, vertelt Camila. Door het liedje I Know What You Did Last Summer brachten Shawn en Camila veel tijd samen door en deden ze de hele Jingle Ball Tour samen. ‘And that’s were the f*cking saga started. Ik vond hem echt leuk. Voor mijn gevoel vond hij mij ook leuk, maar ik wist het niet zeker.’

Vrienden

Drukke celebs zoals Shawn en Camila kunnen obviously niet elke dag afspreken. Shawn is daarom blij dat ze na al die jaren van friendship eindelijk samen kunnen zijn. ‘Ze is er altijd voor me and I think that’s what your partner’s for.’

Songs over Camila

In de teaser van zijn documentaire onthulde Shawn al dat al zijn liedjes over Camila gaan. Iets wat Camila zelf niet had zien aankomen. ‘She’s like, ‘Oh my god!’, ze had letterlijk geen idee. Ik dacht de hele tijd dat ze het al wist. Ik denk niet dat ik een nummer kan schrijven dat echt mijn gevoelens voor haar goed genoeg uitdrukt.’ Shawn is (of course) goed in het verwoorden van situaties, dus maakte hij de perfecte vergelijking. ‘Het is zoals wanneer je met je iPhone een foto probeert te maken van de maan en de sterren. Het ziet er gewoon niet zo goed uit als in real life. Het hoort gewoon niet vastgelegd te worden, het is alleen voor ons bedoeld.’ Zo lief!

Documentaire

Ben je benieuwd naar meer Shawn en #Shawmila? De documentaire Shawn Mendes: In Wonder is maandag 23 november in première gegaan op Netflix. Zijn nieuwe album, genaamd Wonder, komt op vrijdag 4 december uit. Exciting!

Check hier het nieuwste project van Shawn. Talking about carrièreswitch!

Bron: Seventeen | Beeld: ANP – Jordan Strauss

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen