Shawn mendes

Dit zijn de eerste beelden van de nieuwe docu van Shawn Mendes

Guess what?! Nadat Shawn Mendes eerder al aankondigde dat in december zijn nieuwe album Wonder uitkomt, verschijnt volgende maand ook zijn very own documentaire op Netflix!

Documentaire Shawn Mendes: In Wonder

In Wonder volgt de reis van Shawn naar zelfontdekking, na zware fysieke en emotionele eisen in zijn laatste wereldtour. De documentaire is een oprechte blik in het leven van een songwriter en performer die worstelt met de druk van bekend zijn en opgroeit, terwijl de wereld toekijkt.

De docu gaat voornamelijk over Shawn’s reis naar succes en volgt zijn laatste tour, maar laat ook een hoop beelden zien uit zijn privéleven. Zowel thuis, als tijdens zijn reis door Noord en Zuid Amerika, Europa, Azië en Australië. We volgen hem van kleine peuter tot wereldwijde superster.

In Wonder verschijnt 23 november al op Netflix!

Been working on this documentary for so long & am so excited to finally share it with you all #InWonder Nov 23rd on @netflixfilm 🖤🖤🖤’

Trailer

Gister dropte eindelijk de trailer and we can’t WAIT! Van secret moments met Camila, tot adorable home videos van Shawn toen hij nog een baby was, na het kijken van de trailer wil je zeker ASAP de docu zien. 

De trailer gaat vooraf aan Shawn’s nieuwe album Wonder, dat in december verschijnt

LEES OOK:

Bron: Variety | Beeld: ANP

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • JavierQuock
    JavierQuock
    Reactie: what is tinder , tinder app [url="http://tinderentrar.com/?"]tinder online [/url]
    Beantwoorden

Gerelateerde artikelen